RajdoweTrojmiasto.pl Strona Główna  
  RajdoweTrojmiasto.pl
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 

Odpowiedz do tematu RajdoweTrojmiasto.pl Strona Główna » PO GODZINACH... » GRY KOMPUTEROWE » kto gra online world of tanks?
kto gra online world of tanks?
Autor Wiadomość
gato 
KJS


Wiek: 45
Dołączył: 16 Sty 2012
Posty: 37
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2012-03-11, 16:07   

Krolik a ty w 2 dni jesteś już na VI? :roll: podaj nick
_________________
New Beetle Rally / 350Z
 
     
bloku 
RSME



Dołączył: 18 Sie 2011
Posty: 869
Skąd: Reda
Wysłany: 2012-03-11, 17:32   

Ja klepie drugi dzień i do 3 ciężko mi się dobić...cały czas coś :/
 
     
Rafke 
KJS


Wiek: 35
Dołączył: 06 Lut 2012
Posty: 15
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2012-03-11, 17:54   

ja chetny ;)

czołgi od I do X :D
teraz troche artylerii trzeba zrobic...
zawsze mozna sprawdzic wyposażenie ludzi poprzez mouse2 na nicku. jak coś zapraszam do mojego GARAGE ;)

jak cos moj nick : zethie

do zobaczenia na polu bitwy
_________________
na rozstaju dróg - redukcja i but
bo albo bokiem albo wcale ;)
 
     
Kranik 
PPZM



Wiek: 31
Dołączył: 13 Cze 2007
Posty: 383
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2012-03-11, 21:26   

kuurcze ja tam czasem też sobie pogram ale nie wiedziałem że tu takie zainteresowanie ;p:):)
mój nick KranikGDA ;)
 
     
Ejdym 
KJS



Wiek: 28
Dołączył: 13 Gru 2008
Posty: 58
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2012-03-11, 21:39   

Wywala mi po angielsku komunikat, że dirextX niedostępny lub wyłączony, ktoś coś wie na ten temat? DirectX 11 i win7 64bity na pokładzie
 
 
     
krolik 
PPAIK


Dołączył: 03 Maj 2009
Posty: 227
Skąd: Lębork
Wysłany: 2012-03-11, 21:52   

moj nick w grze to krolik54, gram jakos od stycznia ;-)
_________________
peugeot 306 19TD 95r
peugeot 309 1.9d 88r
peugeot 309 1.9d 90r
golf mk2 1.3 86r
 
 
     
hellfire 
RSMŚ



Wiek: 37
Dołączył: 07 Sie 2008
Posty: 1407
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2012-03-11, 22:45   

Ejdym napisał/a:
Wywala mi po angielsku komunikat, że dirextX niedostępny lub wyłączony, ktoś coś wie na ten temat? DirectX 11 i win7 64bity na pokładzie


U mnie pomogło zainstalowanie tego:
http://www.microsoft.com/...tion.aspx?id=35

Wytłumaczenie było takie że DX11 z win7 64 nie jest do końca kompatybilny z DX9.0c i trzeba przeinstalować DX.
 
     
Ejdym 
KJS



Wiek: 28
Dołączył: 13 Gru 2008
Posty: 58
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2012-03-11, 22:54   

Hellfire a jak to zainstalowałeś? U mnie instalator wywala że jest nowsza lub równożędna wersja
 
 
     
laki 
RSME



Wiek: 32
Dołączył: 14 Kwi 2008
Posty: 978
Skąd: WejherCity
Wysłany: 2012-03-12, 00:13   

A co masz za wina? HE? Jeśli tak to wiele tłumaczy jak nie, to dziwne. Ja nie mam problemów z instalowaniem starszych DX włącznie z 8.1 :)

ed
Dziwne, więc musisz szukać rozwiązania.
_________________
Powered by Gasoline
http://www.youtube.com/user/lakimakromedia
Ostatnio zmieniony przez laki 2012-03-12, 14:18, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
     
Ejdym 
KJS



Wiek: 28
Dołączył: 13 Gru 2008
Posty: 58
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2012-03-12, 08:57   

7 64bity win enterprise
 
 
     
hellfire 
RSMŚ



Wiek: 37
Dołączył: 07 Sie 2008
Posty: 1407
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2012-03-12, 14:29   

No to u mnie na takiej samej wersji Windowsa pomógł ten instalator DX.
_________________
https://www.youtube.com/c/TomaszPyra
 
     
Ejdym 
KJS



Wiek: 28
Dołączył: 13 Gru 2008
Posty: 58
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2012-03-12, 15:15   

Możesz mi powiedzieć czy w dxdiag w zakładce ekran masz włączone przyśpieszenie DirectDraw i pozostałe dwie rzeczy? Jeśli tak to chyba powinienem szukać problemu w sterach od grafiki
 
 
     
hellfire 
RSMŚ



Wiek: 37
Dołączył: 07 Sie 2008
Posty: 1407
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2012-03-12, 15:39   

wszystko mam "enabled" a co masz za grafikę?
_________________
https://www.youtube.com/c/TomaszPyra
 
     
Ejdym 
KJS



Wiek: 28
Dołączył: 13 Gru 2008
Posty: 58
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2012-03-12, 17:08   

Ja mam wszystko wyłączone.

Grafika niby Mobilny radeon x1400 ale wszędzie pokazuje mi Standartowa karta graficzna VGA, tak jakbym do radeona sterowników nie miał?

Niestety płyt żadnych nie mam do kompa, w necie nic nie udało się znaleźć. Komputer firmowy
 
 
     
hellfire 
RSMŚ



Wiek: 37
Dołączył: 07 Sie 2008
Posty: 1407
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2012-03-12, 17:38   

no to ściągnij jakieś uniwersalne do ATI.
Nim nie włączysz akceleracji, to na pewno sobie nie pograsz.

A automatyczny update sterowników w Windows Update (jeżeli masz zarejestrowany oryginał) nie działa?
_________________
https://www.youtube.com/c/TomaszPyra
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
RajdoweTrojmiasto.pl Strona Główna » PO GODZINACH... » GRY KOMPUTEROWE » kto gra online world of tanks?

 
   
     

Strony internetowe Designero.pl
nieruchomosci, mieszkania, ogloszenia mieszkaniowe rekawice robocze, ochronne, odziez bhp